Kontakt oss  |  Lenker  |  

Om Villa KLM

HER KAN DU LESE OM VÅR STORE UTLEIEVILLA I SPANIA

Villa KLMer stedet du bare har drømt om og som egner seg til mange formål. Villaen er et stort hus med plass til mange, 600 kvadratmeter på en 3 mål store eiendom med stort svømmebasseng, utegrill, rik vegetasjon av sydlandske planter og et fullt utstyrt hus med plass til opp til 20 personer eller og mer.

 

MÅLGRUPPE:

Her kan du ta med venner, familie, legge bedriftens ledersamling eller styremøte, dra på studietur eller holde kurs og konferanser i mindre målestokk. Studiegrupper, språkopplæring, møter, ekskursjoner, studiebesøk, sight-seeing kan være interessante aktiviteter, eller kanskje vil du her gjøre ferdig manus til din siste bok. Alle formål kan kombineres med alt det Spania har å by på. Vi kan også gjennom vårt nettverk på stedet formidle interessante kontakter som kan bidra til å gjøre oppholdet til en opplevelse eller til en kunnskapsgivende tid. Det finnes en rekke muligheter i distriktet, alt fra behagelig strandturer til fjellklatring eller kick-off arrangementer, kombinert med uteliv både i Alicante og Benidorm med alle sine tilbud, eller kanskje helst lokalbyen Villajoyosa, med sin flotte "gamleby" og en fantastisk strandpromenade. Her bør være noe for enhver smak. Vi er behjelpelige så langt det er mulig. Vi har fortløpende oppgradert huset og våre siste utbedringer er et flott innbydende og nyoppusset svømmebasseng, samt ny liten idrettsbane til lek og spill.

EIER:

KLM-LAHNSTEIN A/S Kjærre, Lahnstein, Mjaaseth

 

ADR. I NORGE:

KLM-Lahnstein A/S v/Jan Harald Kjærre Storgaten 13 A 4550 Farsund

Mobil: 90 09 84 60

e-post kjaerre@online.no

 

ADR. I SPANIA:

Atalaies 16

03570 Villajoyosa

Alicante

Spania

 

STED: Villajoyosa, en liten idyllisk by på Costa Blanca-kysten, 4 kilometer fra Benidorm og ca. 3 mil fra Alicante. Beliggende i landlige omgivelser med vakker utsikt til Middelhavet. Ca. en mil unna finner en Al Faz del Pi, som er kjent for sin store koloni med norsk bosetting. Altea, som også ligger i umiddelbar nærhet er det stedet hvor mange norske kommuner ønsker eller planlegger utbygging av serviceleiligheter. Solgården ferie- og helsesenter, Reuma-Sol og Sagenehjemmet sykehjem ligger i området. Det går ofte direkte fly fra Gardemoen til Alicante.

KAPASITET: Huset fikk en kraftig oppgradering der spesielt underetasjen ble utviklet med nye rom og kapasiteten er nå som føger: - hovedetajse: 4 dobbeltrom med egne bad - underetasje: 4 dobbeltrom med egne bad, 1 dobbeltrom uten bad og 3 enkeltrom uten bad. Totalt har huset 10 baderom med toalett og dusj, evt. badekar.

TOMT:

En 3 mål stor eiendom med uteareal bestående av bl.a. stort svømmebasseng, eksotisk vegetasjon med palmer, kaktus, appelsintrær, sitrontrær, drueranke, utegrill i et miljø preget av god atmosfære. Tomten gir muligheter for ulike uteaktiviteter, og den er også velegnet til mindre konferanser/kurs/møter i nærheten av bassenget.

HUS:

Hovedetasje:

Selve huset består av to etasjer. I hovedetasjen ligger den store stuen med egen bar, sittegrupper, TV og WIFI Internet. Denne glir over i en romslig spisestue. Kombinerer en spisestue og stue vil en få god anledning til å benytte dette som møterom/konferansesal. Kjøkkenet er godt utstyrt. Her finner en også eget vaskerom og separat bad/toalett. De fire soverommene i hovedetasjen er alle to-sengs rom av høy standard med eget flislagt bad, tre av rommene har dessuten eget omkledningsrom. Utenfor soverommene skjermer en egen korridor alle rommene mot kveldssol. På verandaen kan du nyte kveldssolen og utsikten til Middelhavet og til de spanske fjellene.

På bakkenivå:

Her skjedde i 2006 en stor ombygging der det ble bygd 5 nye soverom. 4 av disse dobbeltrommene har eget bad. Et av disse rommene er stort og er blitt betegnet som et familierom med plass til 5 personer. Et av rommene er mindre og har ikke eget bad, men det er et stort felles bad i umiddelbar nærhet. Dette badet er også egnet som "handicaptoalett/bad". I tillegg til dette er to andre rom tatt i bruk som soverom, men har da ikke eget bad. Videre er det et romslig kjøkken som glir over i stue/spisestue med egen peis.

Totalt har huset et areal på ca 600 kvadratmeters boligflate.

Finner en et familierom for 5 personer med tilhørende bad, også egnet som dobbeltrom. Videre er det også lagt

BESPISNING:

Ønsker du å stelle for deg selv, byr huset på gode anledninger til dette både i kjøkkenene i husets to etasjer, så vel som på utegrillen. Du kan kombinere dette med middag på de innbydende strandrestaurantene i nærheten. Vi har også mulighet til å formidle kontakt med egen kokk som kan lage maten på stedet.

HELSE:

Det finnes norsk lege i området og det er tilgang til norsk hjemmesykepleie for de som måtte ha behov for det. Det norske konsulatet i området ligger dessuten like i nærheten, i Benidorm.

STRENDER:

En spasertur kan bringe deg til Middelhavet og stille rolige klipper, men en kort kjøretur eller sykkeltur unna ligger de behagelige sandstrendene i fiskelandsbyen Villajoyosa (oversatt: gledens by), eller man kan ta turen til Benidorm eller Cala Finestrat der du også vil kunne oppleve et yrende badeliv.

LEIEBIL:

Vi har avtale med leiebilfirma, som tilbyr gunstige ordninger for leie av bil. Du kan få bilen brakt til boligen eller den kan hentes på flyplassen i Alicante og leveres der ved avreise. Leiebil gir deg gode muligheter til å dra fordel av alle de historiske, kulturelle, naturmessige og opplevelsesmessige ting som distriktet er så rikt på. Dette vil du finne nærmere omtalt i ulike brosjyrer, eller ved å kontakte oss.

STUDIER/KURS:

Selve huset gir gode muligheter til kurs/konferanser/studier både innendørs så vel som utendørs. Vi kan også formidle kontakter, gjennom vårt nettverk på stedet, muligheter for befaringer og studier både innenfor skoleverket, helse- og sosialtjenesten, spansk-opplæring av norsk/spansktalende, forelesninger om kultur, historie og mye annet.

UTFLUKTER:

Den nye store fornøyelsesparken Terra Mitica ligger noen få kilometer fra villaen. I området vil du kunne oppleve: Aqualandia (med sine mangfoldige vannrutsjebaner m.m.), Mundomar som er kjent for sine delfin og papegøyeshow, Middelalderborgen Guadalest. Europas største palmeskog i Elche Tabarca Santa Barbara, festningen i Alicante Gamlebyen i Benidorm Benidorm Palace De ukentlige markedene i distriktets byer Gamlebyen i Altea Villajoyosa For ikke å glemme er fotturer i de innbydende spanske fjellene en ettertraktet aktivitet, mens andre liker å leie båt eller vannscooter og bevege seg til havs. Det finnes tyrefekting, men også mange alternativer til det. I det hele finnes det nok av ulike opplevelser, være seg kulturelle, historiske, opplevelsesmessig eller annet.

NORSK:

Av norske tiltak er det mange i distriktet. Vil en oppsøke noen av disse kan nevnes: Solgården ferie- og helsesenter Den Norske Sjømannskirken på Solgården (verdens mest besøkte norske kirke for nordmenn i utlandet) Reuma-Sol, Reumatikerforbundets nyoppbygde behandlingssted, Den Norske Skole Costa Blanca Den Norske Klubben i Al Faz del Pi Kirkesenteret i Albir (den norske kirke for nordmenn i utlandet) Du vil også finne norske restauranter og butikker i Al Faz del Pi og Altea, norsk guide, advokatfirma, lege etc.
Sertifisering i turnusplanlegging,utdyping av innhold
TEAM OG TEAMUTVIKLING

Kurset skal gi forståelse og innsikt i hvilke utfordringer en organisasjon står overfor når det ønskes at viktige virksomhetsområder skal organiseres og ledes som team. Les mer..

.
ENDRINGSLEDELSE

Kurset skal gi forståelse og innsikt i hvilke utfordringer en organisasjon står overfor når det gjelder å planlegge og iverksette endringer. Spesielt fokus vil bli lagt på lederrollen og medarbeiderrollen. Kan kjøres ved stor etterspørsel. Les mer..

KONFLIKTHÅNDTERING

Kurset skal gi forståelse og innsikt i hvilke utfordringer en organisasjon står overfor når det gjelder å forholde seg til krevende situasjoner og personer, som kan ende opp i konflikter og konfliktsituasjoner. Les mer..

PRAKTISK PERSONALLEDELSE

Kurset skal gi forståelse og innsikt i hvilke utfordringer mellomledere med personalansvar står overfor. Fokuset er speielt rettet mot å skape et godt arbeidsmiljø, med vekt på gjensidig faglig respekt og behov for læring og utvikling. Les mer..

PROSJEKTLEDELSE

Kurset skal gi forståelse og innsikt i bruk av prosjektorganisasjon som virkemiddel for å planlegge og gjennomføre vellykket endrings- og utviklingsarbeid. Spesielt fokus rettes mot det å være leder i forskjellige typer prosjekter. Kan kjøres ved stor etterspørsel. Les mer..

GRUNNLEGGENDE ØKONOMIFORSTÅELSE

Kurset skal gi forståelse og innsikt i hvilke utfordringer en organisasjon står overfor når det gjelder praktisk økonomistyring. Spesielt fokus på grunnleggende økonomiforståelse. Les mer..

VERDIBASERT LEDELSE

Kurset skal gi en grunnleggende forståelse og innsikt i verdibasert ledelse. Verdibasert ledelse fokuserer på å utvikle en verdibevisst organisasjon og organisasjonskultur. Kan kjøres ved stor etterspørsel. Les mer..

ORGANISASJON OG LEDELSE

Kurset gir en grunnleggende innføring i organisasjons- og ledelsesfaget, basert på den internasjonalt renommerte læreboken til forfatterne Bolman og Deal. Organisasjonen som formelt og uformelt system vil bli beskrevet. Kan kjøres ved stor etterspørsel. Les mer..