Kontakt oss  |  Lenker  |  

Åpne kurs / moduler i lederutdanningen høsten 2017Klikk på bildene under for mer informasjon om de enkelte program. Se også relevant informasjon på menyen øverst på siden.

Påmeldinger sendes til:


KLM-Lahnstein v/Jan Harald Kjærre, Storgaten 13 a, 4550 Farsund, tlf: 900 98 460 eller kjaerre@online.no

evt.

jan.harald@klm-lahnstein.com

 

 

INTENSIVUTDANNING I TEAM OG TEAMUTVIKLING


25. - 29.APRIL 2017
STUDIESTED : VILLAJOYOSA, ALICANTE, SPANIANyttig og praktisk intensivutdanning i vakre, spennende omgivelser i annen kultur og annet klima. Etter
kurset gjennomfrøres en to dagers hjemmeeksamen. Klikk på bildet over for å se fullt program og annen informasjon.
Se også egen modulbeskrivelse. (Klikk her).

KLM-Lahnstein AS

Adresse: Storgata 13 A, 4550 FARSUND

Telefon: 900 98 460

E-post: Kjaerre@online.no eller jan.harald@klm-lahnstein.com

 

JAN HARALD KJÆRRE

Adresse: Storgata 13 A, 4550 FARSUND

Telefon: 900 98 460

E-post: Kjaerre@online.no

 

 

 
Sertifisering i turnusplanlegging,utdyping av innhold
TEAM OG TEAMUTVIKLING

Kurset skal gi forståelse og innsikt i hvilke utfordringer en organisasjon står overfor når det ønskes at viktige virksomhetsområder skal organiseres og ledes som team. Les mer..

.
ENDRINGSLEDELSE

Kurset skal gi forståelse og innsikt i hvilke utfordringer en organisasjon står overfor når det gjelder å planlegge og iverksette endringer. Spesielt fokus vil bli lagt på lederrollen og medarbeiderrollen. Kan kjøres ved stor etterspørsel. Les mer..

KONFLIKTHÅNDTERING

Kurset skal gi forståelse og innsikt i hvilke utfordringer en organisasjon står overfor når det gjelder å forholde seg til krevende situasjoner og personer, som kan ende opp i konflikter og konfliktsituasjoner. Les mer..

PRAKTISK PERSONALLEDELSE

Kurset skal gi forståelse og innsikt i hvilke utfordringer mellomledere med personalansvar står overfor. Fokuset er speielt rettet mot å skape et godt arbeidsmiljø, med vekt på gjensidig faglig respekt og behov for læring og utvikling. Les mer..

PROSJEKTLEDELSE

Kurset skal gi forståelse og innsikt i bruk av prosjektorganisasjon som virkemiddel for å planlegge og gjennomføre vellykket endrings- og utviklingsarbeid. Spesielt fokus rettes mot det å være leder i forskjellige typer prosjekter. Kan kjøres ved stor etterspørsel. Les mer..

GRUNNLEGGENDE ØKONOMIFORSTÅELSE

Kurset skal gi forståelse og innsikt i hvilke utfordringer en organisasjon står overfor når det gjelder praktisk økonomistyring. Spesielt fokus på grunnleggende økonomiforståelse. Les mer..

VERDIBASERT LEDELSE

Kurset skal gi en grunnleggende forståelse og innsikt i verdibasert ledelse. Verdibasert ledelse fokuserer på å utvikle en verdibevisst organisasjon og organisasjonskultur. Kan kjøres ved stor etterspørsel. Les mer..

ORGANISASJON OG LEDELSE

Kurset gir en grunnleggende innføring i organisasjons- og ledelsesfaget, basert på den internasjonalt renommerte læreboken til forfatterne Bolman og Deal. Organisasjonen som formelt og uformelt system vil bli beskrevet. Kan kjøres ved stor etterspørsel. Les mer..